TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ - Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu

e-Twinning Projemiz Başlıyor

10 Türk ortak ve 8 yabancı ortaklı toplam 180 öğrencinin  yer aldığı “LET ME KNOW YOU” isimli eTwinning Projemiz İngilizce Ögretmeni GÖZDE DÜLGAR tarafından yürütülecektir.

Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Romanya ve Litvanya ortaklığıyla oluşturulan  LET ME KNOW YOU  adlı e  Twinning  projemizdeki amacımız öğrencilerimizin web 2.0 araçlarını kullanarak iletişim becerilerini geliştirmektir. Öğrencilerimiz farklı uygulamalar ve web 2.0 araçları kullanarak kendilerini, boş zaman aktivitelerini ve yeteneklerini anlattıkları aktiviteler gerçekleştirecektir.

İletişimle hayata geçirecekleri projemiz öğrencilerimize dayanışma ve işbirliği sunacaktır. Uzaktan iletişim kuracak, kendilerini ifade edebilecek, yeni arkadaşlar edinecek ve başarmaktan keyif alacaklar. Projemizle bu süreçte öğrencilerimiz yaratıcılık ve özgüven becerilerini de geliştirecekler.

03-01-2024

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 03.01.2024 09:46 - Görüntülenme: 83