TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ - Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu

LİSELERE GEÇİŞ SINAVINA İLİŞKİN DUYURU

Değerli Veliler ve öğrenciler:

Liselere Geçiş Sınavı başvuruları başlamıştır. Başvuruları yaparken aşağıda yer alan hususları dikkate almanızı rica ederiz.

1. Sınav başvuruları 29 Mart tarihine kadar devam edecektir.

2. Sınav başvuruları kişilerin kendileri tarafından yapılabileceği gibi sizin müracatınızla okul müdürlüğü tarafından da yapılabilmektedir. Başvuru yapmadan önce okula müracat etmeniz ve onay için okula gelmeniz başvuruların daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.

3. Öğrencilerin büyük çoğunluğu adrese dayalı olan liselere gittiğinden bu tür okullara gitmek isteyen ögrencilerin bu sınava girmelerine gerek yoktur.

4. Opet Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Imamhatip Lisesi, Meslek liseleri gibi okullar sınavsız olarak öğrenci almaktadır.

5. Sınav okulumuzda olmayacaktır. Sınav merkezi olarak ilçe merkezi belirlenecektir.

Sınava ait başvuru kılavuzunu buradan inceleyebilirsiniz.

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 08:51 - Görüntülenme: 114