TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ - Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu

Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu

Yeniçiftlik / Marmaraereğlisi
Vizyon
Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu; veli, öğretmen ve okul işbirliğini etkin bir şekilde kullanarak değişime açık, güçlü bir değerler bütününe sahip, paylaşımcı, üretken bir okul iklimi oluşturmak istemektedir.
Misyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek, eleştirel düşünen, öz güven sahibi, ahlaki değerleri gelişmiş ve yeteneklerini keşfedebilen örnek bir dünya insanı yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli
İl ve ilçe merkezine düzenli olarak toplu taşıma bulunmaktadır
Yeniçiftlik Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Süleymanpaşa ilçesine 30 Km Çorlu İlçesine 20 Km Marmaraereğlisi ilçesine uzaklığı 12 Km´dir
Sportif Etkinlikler
Kick Boks İl Birinciliği, Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği, Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye dereceleri, Hentbol İl Birinciliği Yıl sonunda sportif turnuvalar düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
2019 yılında Tübitak 4006 Bilim Olimpiyatları, 2023 yılında Tübitak 2204 Araştırma Projeleri, Fen Bilimleri ve Teknoloji Tasarım yıl sonu Sergileri
Proje Çalışmaları
Her Kitap Bir Dünya, e-Twinning, Öğretmenim Yanımda, Okulum Temiz, Dyned, TEKİR_AĞ, Tübitak 2204, Tübitak 4006