TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ - Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu

Mrt

29 Şubat 2024 tarihinde Marmaraereğlisi'nde yapılan ortaokullar arası Akıl ve Zeka Oynları İlçe Finalinde Okulumuzdan Pentago oyunundan Şevval YANEN, Kulami oyunundan İrem Su YILDIZ ilçe 1.si olarak okulumuzu gururlandırmışlardır. Öğrencilerimizi ve Öğretmenimizi tebrik ederek başarılarının devamını dileriz.

Ock

10 Türk ortak ve 8 yabancı ortaklı toplam 180 öğrencinin  yer aldığı “LET ME KNOW YOU” isimli eTwinning Projemiz İngilizce Ögretmeni GÖZDE DÜLGAR tarafından yürütülecektir.

Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Romanya ve Litvanya ortaklığıyla oluşturulan  LET ME KNOW YOU  adlı e  Twinning  projemizdeki amacımız öğrencilerimizin web 2.0 araçlarını kullanarak iletişim becerilerini geliştirmektir. Öğrencilerimiz farklı uygulamalar ve web 2.0 araçları kullanarak kendilerini, boş zaman aktivitelerini ve yeteneklerini anlattıkları aktiviteler gerçekleştirecektir.

İletişimle hayata geçirecekleri projemiz öğrencilerimize dayanışma ve işbirliği sunacaktır. Uzaktan iletişim kuracak, kendilerini ifade edebilecek, yeni arkadaşlar edinecek ve başarmaktan keyif alacaklar. Projemizle bu süreçte öğrencilerimiz yaratıcılık ve özgüven becerilerini de geliştirecekler.

Ara

Yeniçiftlik Belediye Ortaokulunda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması gerçekleştirildi. Okul Müdürü Hakan ÇETİN programda emeği geçen öğretmen ve Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür etti.

Kas

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve şükranla andık. Anma Töreninde emeği geçen öğretmenimiz Yücel DOĞAN ve Gülnaz ERDEM ile tüm öğrencilerimize Yeniçftlik Belediye Ortaokulu ailesi olarak teşekkür ederiz.

Kas

3 Kasım 2023 tarihince Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü polis Memuru Mustafa ÖZDOĞAN'ın sunumlarıyla En iyi Narkotik Polisi Anne Eğitimi velilerimize verildi. Sunumda emeği geçen Polis Memuru Mustafa ÖZDOĞAN'a ve okulumuza gelerek bizlere değer veren saygıdeğer velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşku ile kutladık. Yeniçiftlik merkezinde halkımız, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımları ile başlayan kortej okulumuz bahçesinde sona erdi. Ardından öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları tören gerçekleştirildi. Kortej ve programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Jandarma Komutanlığı Haydi (hayvan durumu izleme) ekibine okulumuzda düzenlemiş olduğu etkinlikten dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Her Kitap Bir Dünya Projesi" kapsamında okulumuzda okuma saati etkinliği gerçekleştirildi.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahraman şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Ağu

Bursluluk sınavı sınava giriş belgeleri bakanlığımızın www.meb.gov.tr adresinde yayınlanmıştır. Öğrenci velilerimizin sınava giriş bilgilerini kontrol etmeleri gerekmektedir. Okulumuzdan herhangi bir evrak ve belge verilmeyecektir. Sınava giriş belgelerini sınava girecekleri okul hazırlayarak masalarına bırakacaktır. Veli ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

Tem

2023 Lise Giriş Sınavı Yerleştirme ve Başarı Tablomuz.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, yeni okullarında başarılar diliyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

2. Tercih Süreci Tarihleri: 24 Temmuz-28 Temmuz

Tüm 8. sınıf öğrenci ve velilerimize bilgilendirme ve duyurudur.

Tem

15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü yıl dönümü hasebiyle tüm kahraman şehit ve gazilerimizi yad ediyoruz, milletimizin başı sağolsun.

Haz

Saygıdeğer kaymakamımız, belediye başkanımız ve ilçe milli eğitim müdürümüz  okulumuza teşrif ettiler. Öğrencilerimize karnelerini verip, iyi tatiller dileklerinde bulundular. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Haz

2022/2023 eğitim öğretim yılı kapanış ve ödül törenimiz çoşkuyla gerçekleştirildi. Kendi kademelerinde okul birincisi olan öğrencilerimizi ve dönem birincisi olarak mezuniyet kütüğüne ismini çakan evladımızı tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Okul Birincisi: Rema Saad Elden 8/A

5. Sınıflar Birincisi: Ece Ergün 5/C

6. Sınıflar Birincisi: Tuana Kılıç 6/D

7. Sınıflar Birincisi: Elif Naz Köse / Edanur Aydın 7/B