TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ - Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu

Haz

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasının kazananı 8/D sınıfı oldu, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Oldukça rekabetçi mücadelelere sahne olan turnuvadan görüntüleri paylaşıyoruz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası voleybol turnuvasının kazananı 7/E sınıfı oldu, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Oldukça rekabetçi mücadelelere sahne olan turnuvadan görüntüleri paylaşıyoruz.

May

İstanbul'da düzenlenen 42 ülkenin katıldığı 2023 Türkiye Açık Dünya Kupasinda; Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu öğrencisi ve Marmaraereglisi Belediyesi sporcusu Kılıç Çınar VARDAR 37 kg minik erkekler kategorisinde 4 rakibini yenerek dünya 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.